Forside

Om FilmSvar

1. Hvem besvarer spørgsmålene?
Navnet er Peter Bjerre Rosa, og jeg læser film- og medievidenskab i København. Film og medier har altid haft min store interesse, så det var nærliggende at starte mit eget filmsite. Designet er lavet af Lars Rasmussen, og jeg har desuden fået god assistance fra Rasmus Riis til selve programmeringen. De to står i øvrigt bag den store filmportal Filmnet.dk.

2. Hvordan skriver man ind med spørgsmål?
Det er ganske nemt. Udfyld formularen på forsiden og tryk send.

3. Hvor lang tid går der, før man får svar?
Det afhænger af så meget. For det meste er der svar inden for få dage, men er spørgsmålet rigtig svært, kan der godt gå lidt længere tid.

4. Hvad med spørgsmål om reklamefilm eller tv-programmer?
Har du spørgsmål om reklamefilm, kan jeg varmt anbefale internetbrevkassen Spørg Bar9. Spørgsmål om tv-stationerne og deres tv-programmer bliver grundigt besvaret på TV-Svar, som er en del af nyhedssiden .

5. Hvorfor skal man opgive sin mailadresse?
Mailadressen bliver udelukkende brugt, hvis spørgeren har valgt at få direkte besked, når der er svar. I sjældne tilfælde bliver den brugt, hvis jeg har brug for at få uddybet et spørgsmål. Mailadressen bliver aldrig givet videre, og der bliver ikke sendt andet post til den.

6. Kan man ikke få et personligt svar over mail?
Desværre nej. Ideen er jo, at jeg skal holde siden her kørende, så i lighed med andre brevkasseredaktører bliver spørgsmål kun besvaret her på siden. Der skal jo også være en grund til at vende tilbage, ikke?

7. Hvorfor er siden ikke fyldt med reklamebannere?
Fordi jeg afskyr reklamer på nettet! Ganske enkelt. Der er ikke noget værre end internetsider, der er fuldstændigt plastret til med latterlige reklamebannere, som ingen alligevel gider trykke på. Derfor er denne side totalt fri for reklamer!

8. Hvor har du din viden fra?
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der tit og ofte dukker spørgsmål op, jeg ikke umiddelbart kan svare på. Her er internettet en kolossal hjælp. Som regel findes svarene derude et sted, og hvis ikke, finder man nok adressen på en person eller to, der kan svare. Især Internet Movie Database er et godt sted at starte, men nyhedsgruppen dk.kultur.film er også befolket med yderst kompetente filmelskere, som jeg skylder en stor tak til.

9. Bliver alle spørgsmål besvaret?
Ja, alle spørgsmål, jeg kan finde svar på, bliver besvaret.

Med venlig hilsen